Deze ploeg van afwezigen zou zowaar wereldkampioen kunnen worden

Deze ploeg van afwezigen zou zowaar wereldkampioen kunnen worden
Woensdag 22 november 2017 - 20:31   I  

De mensen hebben gestemd en de stemmen zijn binnen. De FIFA heeft nu het droomelftal van de afwezigen op het WK gedeeld. Uiteraard veel Italianen in het elftal, maar ook een Nederlander.

In doel staat, uiteraard, Gigi Buffon. Wellicht een van de grootste afwezigen op het WK, want het WK in Rusland zou zijn laatste ooit worden. Dat afscheid krijgt de Italiaan nu niet.

Ook in de verdediging is er plaats voor 2 Italianen. Bonucci en Chiellini vormen samen met de Ecuadoriaan Valencia de driemansverdediging. Op het middenveld loopt dan de laatste Italiaan, Verratti van PSG.

Ook Bale krijgt, ondanks zijn blessuregevoeligheid, een plek in de ideale elf. Ook Mahrez, die Leicester twee seizoenen terug nog kampioen maakte, krijgt een plekje in het droomelftal. Vidal is nog zo een grote naam die we niet aan het werk zullen zien.

Voorin vinden we dan eindelijk een Nederlander. Arjen Robben mag op zijn vertrouwde rechterflank naar binnenkomen en uithalen met die lekkere linker van hem. In de spits speelt Aubameyang die wordt geflankeerd door Sanchez, die andere Chileen.

 

Poll: Maakt dit elftal kans op de wereldtitel?

TAGS  I  WK  I   Buffon

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024