Deze Belgische club is wel heel overtuigd: "We hebben begroot op play-off I"

Deze Belgische club is wel heel overtuigd:
Woensdag 11 januari 2017 - 09:32   I   door Redactie

KV Oostende heeft een schuldenberg van 23 miljoen euro. Dat zijn wel allemaal schulden aan Marc Coucke, die flink wat investeerde om KVO op de rails te krijgen.

Patrick Orlans moet nu proberen van Oostende een winstgevend bedrijf te maken. "Wij hebben begroot op play-off 1 omdat we positieve jongens zijn", lacht Orlans in Het Laatste Nieuws. "Het is wel niet zo dat we failliet zullen gaan of een boterhammetje minder zullen moeten eten als dat niet het geval is, maar in play-off 1 kan je één achtste van je budget ophalen."

"Het zou in de snelle groei en in de fase van consolideren een enorme bonus zijn. Kijk... Marc Coucke, Luc Devroe en ikzelf, wij zijn geen fantasten. Alles wat we doen heeft een ernstige structuur en voedingsbodem. Er is geen enkele club waar de voorzitter en de directeur op stage padel spelen (grijnst). Wij zijn zo en zullen zo blijven, dat is ook ons imago. Maar: er is niemand die nog met ons lacht. We worden 'au sérieux' genomen. Ze lachen met wat we uitsteken, maar niet met wat we realiseren. Binnen tien jaar zal onze ambitie nog steeds dezelfde zijn. De voorzitter heeft zijn grote liefde overgenomen opdat ze niet failliet zou gaan. Het was toen geen vijf voor twaalf, maar half één."

TAGS  I  KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024