Deschacht haalt vernietigend uit: "Alles hebben ze eraan gedaan om mijn carrière kapot te maken"

Deschacht haalt vernietigend uit:
Dinsdag 05 september 2017 - 09:24   I   door Redactie

Olivier Deschacht is kwaad en haalt stevig uit. Vorig jaar verdacht trainer René Weiler hem ervan dat hij zou gelekt hebben naar de pers.

"De dag nadat het in de kranten had gestaan, kwam hij bij mij: `Ik heb dat niet gezegd, de pers heeft het ervan gemaakt.' Kijk, een jaar lang heb ik de pers tegen mij gehad. Alles hebben ze eraan gedaan om mijn carrière kapot te maken", aldus Deschacht in Humo.

"Als je mij op pagina één zet, de moordenaars op pagina twee en de terroristen op pagina drie, en als journalisten schrijven dat Deschacht het lek is, terwijl ze heel goed weten wie het wél zijn, maar dat niet durven te schrijven: wat wil dat zeggen?"

Deschacht ervaart veel jaloezie. "Ik kom uit een goede familie, ik heb een goede jeugd gehad én ik ben recordhouder: niemand heeft meer wedstrijden voor Anderlecht gespeeld dan ik. En dat terwijl mijn speelstijl er één is die misschien niet typisch Anderlecht is: ik ben een werker en een vechter, iemand die zich met veel plezier opofert. Sommige mensen hebben het daar moeilijk mee,maar ik moet hen bedanken: dankzij hen zit ik nog bij Anderlecht."

Poll: Begrijp je de frustratie van Deschacht?

TAGS  I  deschacht  I   anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024