Deschacht: "Annelien moet het er bij mij uit sleuren"

Deschacht:
Dinsdag 05 september 2017 - 18:45   I   door Redactie

Olivier Deschacht wordt wel eens arrogant genoemd. De verdediger heeft daar een verklaring voor in Humo.

"Als ik ergens binnenkom, ga ik liever rustig in een hoekje zitten dan dat ik iedereen goeiendag zeg. Ik zoek niet graag de aandacht op. Als mensen dat arrogant vinden, is dat voor hun rekening. Wie mij echt kent, zalme nooit arrogant noemen. Voor een stuk is dat uit zelfbescherming: ik ben niet zo sociaal. Ik praat ook niet graag over mijn gevoelens, zelfs thuis niet", vertelt Deschacht

"Ik ben nu tien jaar samen met Annelien (Coorevits, red.) en nog altijd moet ze het uit mij sleuren als ze wil weten wat er in mij omgaat. Het is een werkpunt, zegt ze, en ik geef dat ook toe. Alleen, het gaat niet zo vlot. Als ik ergens mee zit, krop ik het op en hoop ik dat het na een week voorbij is. Soms bel ik Yves Vanderhaeghe (ex-ploegmaat bij Anderlecht, nu trainer van KV Oostende, red.): hij is mijn beste voetbalmaat en één van de weinigen met wie ik over mijn gevoelens kan praten."

"Annelien kent mij door en door, maar zij is mijn tegenpool: zij praat over álles. Als zelfs maar het kleinste haar dwarszit, gooit ze het er direct uit. Dat zou ze ook graag bij mij zien."

Poll: Zal Deschacht dit seizoen nog vaak aan spelen toekomen bij Anderlecht?

TAGS  I  deschacht  I   anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024