Dendoncker: "Heel jammer dat hij voor Club Brugge speelt"

Dendoncker:
Vrijdag 07 april 2017 - 07:00   I   door Redactie

Lars Dendoncker (16), broer van Anderlecht-speler Leander Dendoncker, tekende zijn eerste profcontract bij Club Brugge. Leander is alvast trots op zijn jongere broer Lars.

"Ik ben blij voor hem. Alleen jammer dat hij bij de concurrent speelt", grijnst Leander in Het Laatste Nieuws. "Grapje. Hij speelt al heel lang voor Club. Hij gaat er naar school, heeft er veel vrienden. Hoe langer je ergens speelt, hoe moeilijker het is om te vertrekken. Plus: ze hebben hem een mooi project voorgelegd. Al toen hij een kleine jongen was, wist ik dat Lars grote stappen zou zetten en veel progressie zou maken."

"Maar hij is nog steeds heel jong. Ik heb hem gezegd dat hij zijn carrière stap per stap moet nemen en progressie moet blijven boeken. Geen stappen overslaan. Want de voetballers van vandaag zijn op hun 16de al bezig met managers, geld, schoenen en contracten bezig. Ik heb hem de raad gegeven: 'Houd je daar zo ver mogelijk weg van. Doe je eigen ding en werk in alle stilte verder.' Dan zal hij er wel komen."

TAGS  I  dendoncker  I   anderlecht  I   club brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024