Degryse weet meer: "Hij las sms tijdens de rust en floot daarom een strafschop in de tweede helft"

Degryse weet meer:
Zondag 03 december 2017 - 23:46   I  

Bart Vertenten gaf Standard vlak voor affluiten een onterechte strafschop omdat hij in de eerste helft vergat om de Luikse club een terechte elfmeter toe te kennen. Althans, dat is wat analist Marc Degryse denkt.

In Sports Late Night kwam Degryse met een straffe theorie op de proppen. De analist denkt dat Vertenten tijdens de rust van Standard-Antwerp vernam dat hij een geldige penalty vergat te fluiten en vervolgens na rust compenseerde door de thuisploeg een onterechte strafschop toe te kennen.

Sms'je

"Dat laatste geval was geen strafschop. Ik zou bijna durven denken dat de scheids aan de rust een sms'je heeft gekregen om hem te laten weten dat het in de eerste helft wel degelijk strafschop was", stak Degryse van wal in het programma.

"Volgens mij is het ook daarom dat Vertenten aan het einde van de match compenseert door die strafschop onterecht toe te kennen. Dat het niet zou mogen? Neen, maar goed... Het gebeurt wel. Dat komt ervan als je sms'jes leest aan de rust. Dat zou een scheids niet mogen doen", besloot Degryse.

Poll: Geloof jij in de theorie van Degryse?

TAGS  I  Degryse  I   Vertenten  I   Standard  I   Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024