Degryse voorspelt deze 2 toptransfers bij Anderlecht

Degryse voorspelt deze 2 toptransfers bij Anderlecht
Zaterdag 06 mei 2017 - 08:15   I   door Redactie

Volgens Marc Degryse is Anderlecht kansloos om Leander Dendoncker en Youri Tielemans nog aan boord te houden. Het jonge duo staat voor een miljoenentransfer naar het buitenland.

"Wat hebben Dendoncker en Tielemans nog te winnen met nog eens een jaar verplaatsingen naar Beveren, Sint-Truiden of Kortrijk? Ze zullen afscheid kunnen nemen met de titel. Dat maakt het niet enkel voor hen aangenamer - ze kunnen vertrekken door de grote poort - maar het zal ook de onderhandelingen met het bestuur prettiger maken", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Zowel Tielemans als Dendoncker moet de keuze van hun nieuwe club voorál van de trainer laten afhangen. Lukaku stond destijds te springen bij zijn vertrek naar zijn droomclub Chelsea, maar had hij vooraf gesproken met Mourinho? Ik betwijfel dat."

"Als het waar is dat coach Jardim Tielemans er écht bijwil in Monaco, dan moet je niet twijfelen als speler. Dan zal die trainer aan de slag gaan met je. Je zult minuten maken en vertrouwen krijgen. Hetzelfde geldt voor Dendoncker. Ga waar de trainer je écht wil."

Zoals ik Tielemans en nu Dendoncker hoor praten, hebben zij in hun hoofd afscheid genomen van België. Daarna is het zeer moeilijk om die knop nog om te draaien. Er is voor Youri en Leander geen weg terug meer. Zij hebben gelijk."

TAGS  I  dendoncker  I   anderlecht  I   tielemans  I   degryse

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024