Degryse schrapt definitief titelkandidaat: "Zij worden geen kampioen"

Degryse schrapt definitief titelkandidaat:
Maandag 13 februari 2017 - 06:45   I   door Redactie

Marc Degryse schrapt alvast één club voor de titel. Na het zien van de wedstrijd tussen Anderlecht en Zulte Waregem trekt de analist zijn conclusies.

"Anderlecht boekte een verdiende overwinning", stelt Degryse in Het Laatste Nieuws. "Al moet ik zeggen dat dit niet meer hetzelfde Waregem is zonder De fauw en Derijck. Hun afwezigheid doet mij denken dat Zulte Waregem niet kan meespelen voor de titel."

"Weiler maakte opvallende keuzes door te starten zonder Trebel en Stanciu", vervolgt Degryse. "Zij waren allebei niet goed tegen Lokeren, en bovendien gaf Weiler aan dat Hanni en Bruno een goede indruk lieten op training. Hanni trok na een kwartier het laken naar zich toe. Hij was dominant en stuurde Anderlecht."

"Dit was weer de allerbeste Hanni van in zijn periode in de zomer, toen hij eveneens vanuit de nummer 10-positie sterk speelde. Waarom met Hanni en Stanciu naar de kant gaan als je daar met Bruno en Chipciu twee spelers hebt die veel meer opgeleid zijn om op de vleugel te spelen? Het is dus kiezen voor Stanciu of Hanni, wat mij betreft."

TAGS  I  Marc Degryse  I   Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024