Degryse maakt zich zorgen over Belgische topclub: "Erg matig"

Degryse maakt zich zorgen over Belgische topclub:
Vrijdag 28 oktober 2016 - 07:14   I   door Redactie

Veel topclubs lijken nog niet helemaal te draaien zoals het hoort. Anderlecht is nog zoekende, Club Brugge lijkt er eindelijk wat bovenop te komen en RC Genk is erg wisselvallig. Marc Degryse ziet nog meer problemen.

De analist bekeek aandachtig de wedstrijd van AA Gent tegen Standard. Hoewel de Buffalo's wonnen, maakt Degryse zich toch zorgen over het spelniveau van Gent. "Gent is duidelijk nog zoekende, ook omdat spelers niet hun beste niveau halen. Het beste voorbeeld daarvan is doelman Rinne. Vandaar dat Thoelen eens zijn kans kreeg. We hebben het vaak over Kums, die terecht als het grootste verlies beschouwd wordt, maar Sels is ook nog niet vergeten. Het resultaat? Een erg matig Gent", aldus Degryse in HLN.

"Na een uur tegen Standard kwam Saief meer offensieve kracht brengen, maar uiteindelijk was het Coulibaly die het verschil maakte. De Malinees werd vaak als noodoplossing aangespeeld met de lange bal, maar hij won zo veel duels dat hij het ook verdiende om de bal uit een hoekschop binnen te koppen. Coulibaly kon zijn statuut van titularis weer doen groeien en is zo de strijd met Perbet aan het winnen. Maar Gent mocht na een teleurstellende wedstrijd héél tevreden zijn met de drie punten. Zondag zal het op Mechelen beter moeten als het ook op verplaatsing eens met een overwinning wil wegkomen."

TAGS  I  AA Gent  I   Marc Degryse

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024