Degryse haalt hard uit naar Anderlecht: "Compleet onbegrijpelijk"

Degryse haalt hard uit naar Anderlecht:
Dinsdag 16 mei 2017 - 12:45   I   door Redactie

Marc Degryse is niet mals voor het bestuur van Anderlecht. De analist ziet een aantal zaken bij paars-wit helemaal mislopen.

"Ik heb het gevoel dat het bestuur zich ook tevreden stelt met resultaten, maar dan vergeten ze alles wat het DNA van deze club uitmaakt. 'We are Anderlecht', dat moet iets te betekenen hebben", stelt Degryse in Sport/Voetbalmagazine.

"Anders riskeert de club niet langer als een voorbeeld bekend te staan om haar spel en haar filosofie. En wanneer ik spreek over evolutie, dan heb ik het ook over de infrastructuur, het stadion."

"Ook op dat vlak moet de club evolueren. Ik kan me niet voorstellen dat er over vijf jaar een nieuw stadion staat in Brugge en in Antwerpen en dat Anderlecht nog altijd bezig is zijn stadion te renoveren. Dat zou compleet onbegrijpelijk zijn. Je ziet trouwens dat nieuwe stadions nieuwe toeschouwers aantrekken en op financieel vlak een nieuwe horizon bieden."

"Als ik bedenk dat AA Gent de enige club in België is die de voorbije dertig jaar een nieuw stadion gebouwd heeft - de rest zijn opknapwerken - dan is dat toch erg verontrustend."

TAGS  I  anderlecht  I   degryse

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024