De Vlieger waarschuwt Rode Duivels: "Zijn ze aan hun stand verplicht"

De Vlieger waarschuwt Rode Duivels:
Dinsdag 28 november 2017 - 15:47   I  

Vrijdag wordt er geloot voor het WK van 2018 in Rusland. België zit in pot 1 en vermijdt toplanden als Duitsland als Brazilië. Al zitten er ook in de andere potten nog enkele grote namen.

"Spanje en Engeland zijn toch de moeilijkste ploegen uit pot twee, die gaan we toch moeten vermijden", zegt de voormalige doelman van de Rode Duivels bij HLN. "Op papier zou ik toch voor Peru kiezen. Dat is toch de minst moeilijke."

"Uit pot drie zou ik voor Iran gaan. De Zweden hebben Italië uitgeschakeld, dus dat betekent toch wel iets. Dat lijkt me wel een stevige ploeg. Panama is dan weer het land dat je het liefst wil trekken uit pot vier. Van de Japanners hebben we al gezien dat die behoorlijk goed kunnen zijn.”

Hij vindt overigens dat wie er ook geloot wordt, de Belgen altijd moeten doorgaan. "Spanje bijvoorbeeld in je poule terechtkomt, dan is dat een stevige concurrent, maar er gaan er twee door natuurlijk. Ze moeten maar zien dat ze erbij zijn. Ze zijn het sowieso aan hun stand verplicht, welke poule er ook uit de bus komt, om door te gaan.”

Poll: Wordt België wereldkampioen?

TAGS  I  De Vlieger  I   Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024