De grootste verrassing bij Club? Mannaert geeft érg verrassende naam

De grootste verrassing bij Club? Mannaert geeft érg verrassende naam
Dinsdag 16 januari 2018 - 10:03   I  

Club Brugge doet het erg goed seizoen, dus de interviews die Vincent Mannaert momenteel moet geven zijn erg positieve interviews. Er zijn ergere momenten om deel uit te maken van Club Brugge.

Het goede seizoenen heeft Club te danken aan enkele uitstekende prestaties van enkele spelers. Zo presteert Ruud Vormer fenomenaal goed dit seizoen, maar de grootste verrassing is dat niet volgens Mannaert. In Het Laatste Nieuws schuift hij een andere opvallende naam naar voor.

"Absoluut Mechele. We wisten dat Brandon het niveau van Club aankon, dat had hij eerder al bewezen. Maar om dat dan ook als onbetwiste titularis te doen en ook nog eens amper een minuut te missen... Neen, dat had ik niet verwacht. Alle verdienste naar Brandon daarvoor."

Mechele speelt dit seizoen inderdaad verrassend goed, maar de tweede naam die Mannaert noemt is wel érg verrassend. Timmy Simons speelt namelijk niet meer, maar volgens Mannaert is zijn rol bij Club alleen maar groter geworden.

De tweede die ik wil vernoemen, is Timmy Simons in zijn nieuwe rol. Hij was altijd diegene die in zijn carrière de steken opraapte die anderen op het veld lieten vallen. Dit seizoen doet hij hetzelfde, maar dan buiten het veld. Daardoor heeft hij voor de trainer, maar ook voor Club misschien zelfs nog een grotere waarde dan voorheen."

Poll: Denkt u dat we Simons nog op het veld zullen zien?

TAGS  I  Club Brugge  I   Simons  I   Mechele

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024