De Condé spreekt over ontslag Stuivenberg en haalt fors uit: "Schandalig"

De Condé spreekt over ontslag Stuivenberg en haalt fors uit:
Zaterdag 02 december 2017 - 23:45   I  

Technisch directeur Dimitri De Condé was na het laatste fluitsignaal Achter de Kazerne allesbehalve te spreken over de prestatie van KRC Genk. De Condé haalde zelfs hard uit naar... de spelers.

"We spelen een schandalige eerste helft en vooral dat is pijnlijk", steekt De Condé van wal bij Het Laatste Nieuws. "Niet de nederlaag, maar het spelbeeld voor de rust komt heel zwaar aan. We liepen er maar wat tussen, zeker na die ongelukkige eerst goal."

"Ik vind dat we daar als ploeg beter mee moeten omgaan. Als de spelers in de eerste helft het hoofd niet laten hangen, dan gaan we hier waarschijnlijk geen nederlaag tegemoet", benadrukt de technisch directeur van Genk.

In de spiegel kijken

Van een ontslag voor Stuivenberg wil De Condé niet weten. "De coach heeft in de kleedkamer gezegd dat hij in de spiegel gaat kijken, maar ook de spelers moeten dat doen.” 

“Hopelijk kunnen we na de winterstop een aantal geblesseerden recupereren, maar eerste moeten we gewoon nog proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Als je bij een ploeg als Genk speelt, dan is er een bepaalde ambitie. We hebben inspanningen gedaan om de ploeg samen te houden. Dan moet de lat gewoon hoog liggen. Wijzen naar de trainer is in dat geval makkelijk", besluit De Condé.

Poll: Ligt het probleem bij de spelers of bij de coach?

TAGS  I  RC Genk  I   De Condé  I   Stuivenberg

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024