De Condé over opvolger Stuivenberg: "Hij kan voor nieuw elan zorgen"

De Condé over opvolger Stuivenberg:
Dinsdag 12 december 2017 - 08:30   I   door Redactie

Racing Genk nam afscheid van trainer Albert Stuivenberg. Toch staat Dimitri De Condé nog steeds achter de keuze om de Nederlander destijds aan te stellen.

"Mijn respect voor Albert Stuivenberg is enorm. Er zijn veel trainers die luid roepen dat ze keihard werken maar weinigen kloppen zoveel uren als hij. Hij was heus ook veel harder en veeleisender dan dat hij door bepaalde media werd afgeschilderd", zegt De Condé in Het Belang van Limburg. "En ik blijf enthousiast over de manier, waarop hij onze ploeg in de tweede helft van vorig seizoen aan het voetballen kreeg.”

Jos Daerden neemt nu tijdelijk de rol over. "Daar heb ik lang met Jos over gesproken. Gelukkig heeft hij veel ervaring als hoofdcoach. Hij gaat het op bepaalde vlakken over een andere boeg gooien. Het bij precies dezelfde aanpak houden, zou niet verstandig zijn. Samen met Domenico Olivieri en Guy Martens kan Jos zeker voor een nieuw elan zorgen. Maar het woord is nu in eerste instantie aan de spelers, dat heb ik hen maandagochtend ook gezegd.”

Poll: Moet Jos Daerden langere tijd zijn kans krijgen?

TAGS  I  RC Genk  I   De Condé  I   Stuivenberg  I   Daerden

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024