De Bruyne heeft duidelijke mening over Louis Vuitton en Gucci

De Bruyne heeft duidelijke mening over Louis Vuitton en Gucci
Woensdag 06 december 2017 - 15:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is nu een absolute sterspeler in de Premier League. De middenvelder van Manchester City kende ook andere tijden. Bij Chelsea kwam hij onder José Mourinho niet aan spelen toe.

"In die periode was hij triest, verslagen. Ik heb toen veel tijd in Londen doorgebracht om te proberen zijn moreel op te krikken", vertelt zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster in Sport/Voetbalmagazine. "Hij stelde voortdurend dezelfde vraag: waarom? En niemand die hem een verklaring kon geven."

Nadien trok hij naar Wolfsburg en daar mocht hij wel vaak spelen. Het leverde hem een recordtransfer op naar Manchester City. De Bruyne kocht toen een Mercedes G63. "Maar hij haatte de aandacht die hij daarmee trok en verving hem al snel door een Mercedes GLE Coupé, die een stuk gewoner is", meent De Koster.

"Blingbling is niet zijn ding. Louis Vuitton, Gucci, allemaal niks voor hem. Negentig procent van de tijd draagt hij een training van Nike." Nochtans lopen er veel van zijn ploegmaats bij de Rode Duivels rond met Louis Vuitton.

Poll: Hou jij van de soberheid van De Bruyne?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024