De Bruyne haalt uit naar Belgische fans: "Waarom doen ze zo? Ik snapte het niet"

De Bruyne haalt uit naar Belgische fans:
Dinsdag 20 december 2016 - 15:15   I  

In een uitgebreid interview met Sport/Voetbalmagazine heeft Kevin De Bruyne nog eens teruggeblikt op het EK. Hij ergerde zich vooral aan de houding van vele Belgische supporters.

"Er was iets dat ontbrak. Overal. In de ploeg, ook in het land. Vanaf het begin, de eerste voorbereidingswedstrijd. Dat gevoel had ik", is De Bruyne openhartig. "Iedereen zei: 'het gaat niet lukken, dat werkt niet.' Ik vond: waarom zo negatief?! Ik snapte het niet. Dat het soms minder was in de voorbereidingsmatchen, oké, oefenwedstrijden kunnen zo weleens zijn, dat weet iedereen. Ik zou denken dat je je als land opstelt, dat iedereen er gaat achter staan. Maar ik had misschien wel wat het omgekeerde gevoel."

"Ik zou graag weten wat het juist was, zodat we het de volgende keer wél goed doen. In een seizoen heb je dat soms ook, een flow. Tijdens de kwalificatiecampagne hadden we dat, zeker in de aanloop naar Brazilië. Deze zomer niet. Wales en Portugal hadden dat wel, die zaten er volledig in, en wanneer dat gebeurt, geraak je er ook weer zeer moeilijk uit. Een toernooi is kort. Je moet dat beetje magie op dat moment hebben."

TAGS  I  Kevin De Bruyne

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024