"Dan vertrekt Herman Van Holsbeeck bij Anderlecht"

Woensdag 15 februari 2017 - 13:00   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck gaat geen jaren meer manager van Anderlecht zijn. Hij heeft zijn lot naar verluidt gekoppeld aan dat van voorzitter Roger Vanden Stock.

De 75-jarige Vanden Stock geniet meer en meer van het leven en lijkt zich minder en minder van Anderlecht aan te trekken. "Hij kan het echter niet over zijn hart krijgen de touwtjes uit handen te geven. Zelfs niet nadat miljardair en bierbrouwer Alexandre Van Damme eind vorig jaar een bijzonder fraai bod uitbracht op zijn aandelen", zegt sportjournalist François Colin in Sport/Voetbalmagazine.

"Het is niet alleen wachten op het afscheid van de voorzitter en wellicht van de hele familie Vanden Stock. Het staat zogoed als vast dat Herman Van Holsbeeck samen met zijn voorzitter wil vertrekken", aldus Colin. "Alleen is nog totaal onduidelijk wie zijn plaats zal innemen. Intern lijken er geen valabele opvolgers klaar te staan, zodat een buitenstaander bijna zeker de enige goede oplossing wordt. Maar het aantal kandidaten die in aanmerking komen, is sowieso heel beperkt."

TAGS  I  Herman Van Holsbeeck  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024