Daarom heeft de uitschakeling van Anderlecht desastreuze gevolgen voor deze Belgische topclubs

Daarom heeft de uitschakeling van Anderlecht desastreuze gevolgen voor deze Belgische topclubs
Woensdag 06 december 2017 - 13:15   I  

Morgen komt Zulte Waregem nog in actie tegen Lazio, maar daarna zit het Europese avontuur er voor alle Belgische clubs op. De uitschakeling van Anderlecht, dat zelfs geen Europa League meer uit de brand kon slepen, kan binnenkort weleens desastreuze gevolgen hebben voor de andere Belgische topclubs.

Eddy Snelders maakte na de wedstrijd tussen Anderlecht en Celtic de balans op en die was niet echt positief. Hij zag dat Anderlecht een zeer slecht Belgisch Euopees seizoen zag afsluiten en vreest dan ook voor de toekomst.

"Dat is pijnlijk, zeker op langere termijn. Dat kan over een paar jaar nefaste gevolgen hebben. Dan moeten we meer en meer kwalificatiewedstrijden spelen", aldus Eddy Snelders voor Sporza.

Snelders hoopt wel dat dit eenmalig is en dat de Belgische clubs er volgend seizoen wel opnieuw zullen staan. "Alleen hopen we dat het een eenmalig gebeuren is. In de voorbije jaren hebben we altijd een of meerdere ploegen gehad die Europees konden doorstoten. Laat ons hopen dat dat volgend jaar opnieuw het geval is."

Poll: Bent u teleurgesteld in de Belgische clubs?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Standard  I   KV Oostende  I   RC Genk  I   Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024