Coulibaly redt AA Gent tegen Oostende

Zondag 11 december 2016 - 19:49   I   door Redactie

AA Gent heeft in extremis een thuisnederlaag vermeden tegen Oostende. Wie anders dan Kalifa Coulibaly bezorgde de Buffalo's alsnog een punt.

Het was best wel een verrassing dat Oostende op voorsprong stond aan de rust. De betere kansen waren immers voor AA Gent. Het was echter Yassine El Ghanassy die de bezoekers op voorsprong bracht, op heerlijke wijze. Hij trapte de bal heerlijk in de winkelhaak.

Gent ontsnapte in de tweede helft overigens nog een keer. Een doelpunt van Rozehnal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Het zag er steeds benarder uit voor de thuisploeg, maar net op dat moment stond Kalifa Coulibaly op. De spits scoorde met een erg knap vluchtschot, Ovono had geen verhaal. Nadien was het voor KVO nog uitkijken voor de 2-1, maar die kwam er niet meer.

AA Gent - KV Oostende 1-1
20' El Ghanassy 0-1, 79' Coulibaly 1-1