Conflict tussen Rode Duivels: "De Bruyne, ik geloof je niet"

Conflict tussen Rode Duivels:
Donderdag 16 november 2017 - 08:28   I  

Het rommelt bij de Rode Duivels. Kevin De Bruyne stelde vorige week publiekelijk de tactiek van Roberto Martinez in vraag. De bondscoach minimaliseerde het voorval en probeerde het op te lossen met een groepsgesprek.

Martinez bracht zijn groep in aanloop naar de match tegen Japan samen voor een goed gesprek. Ook technisch directeur Chris Van Puyvelde was aanwezig. Maar of het gesprek voor een oplossing zorgde? Dat is slechts de vraag...

Rode Duivels geloven De Bruyne niet

"Van Puyvelde is achteraf tevreden over de bijeenkomst. In de spelersgroep leeft evenwel het gevoel dat een en ander 'gemaakt' en 'onnatuurlijk' overkwam. Zo ook de excuses die Kevin De Bruyne tegenover de groep aanbiedt" schrijft Het Laatste Nieuws.

"De Bruyne heeft het over: Ik had misschien niet op deze manier mogen spreken. En natuurlijk ziet hij in de pers weer de boosdoener - Sommige zaken zijn uitvergroot -, maar vooral wil De Bruyne benadrukt zien dat hij geen kwade bedoelingen had."

Volgens de krant trapt een deel van de ploeg niet in de excuses van De Bruyne. "Achteraf zijn veel spelers overtuigd dat De Bruyne helemáál geen spijt heeft. Maar ook worden de wenkbrauwen gefronst bij de krachtige uithaal van Meunier, een paar uur eerder op de persconferentie in het Jan Breydelstadion - Het systeem van de coach is het best mogelijke systeem voor deze groep."

Geen tweedracht zaaien

"Het laatste wat mag gebeuren, is tweedracht zaaien", benadrukt een stem uit de kleedkamer aan de krant. "Want we hangen allemaal goed aan elkaar." Benieuwd hoe dit zal evolueren...

Poll: Had De Bruyne gelijk om zijn onvrede te uiten?

TAGS  I  De Bruyne  I   Martinez  I   Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024