Concurrent van Kompany bedolven onder kritiek

Concurrent van Kompany bedolven onder kritiek
Zondag 23 oktober 2016 - 14:46   I   door Redactie

Zonder Vincent Kompany blijft de verdediging van Manchester City een groot probleem. Dat bleek nog maar eens tegen Barcelona in de Champions League: City kreeg vier doelpunten om de oren en mocht blij zijn dat het er niet meer waren.

Vooral verdediger John Stones kreeg de volle laag na de smadelijke nederlaag. "Ik ben altijd de eerste die mijn eigen fouten benoemt. Dat doe ik openlijk, want dat is de enige manier om het besef te laten doordringen. Alleen zo kun je verder", vertelt Stones in Daily Mirror.

Ook Guardiola was niet mals voor hem, zo blijkt. "Het hoort bij het voetbal om af en toe uitgekafferd te worden. Je zult altijd fouten maken, maar op die manier leer je ermee omgaan."

"Het zijn de kleine dingen die even moeten inzinken. Dan heb ik het over de details. De trainers vertellen ons hoe we tegenstanders kunnen verslaan, of wat tegenstanders voor tactiek zullen hanteren. Met kleine wijzigingen aan onze formatie kunnen we dan te sterk zijn voor een bepaald systeem. Die dingen probeer ik op te nemen en over te brengen aan anderen."

TAGS  I  Manchester City  I   John Stones

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024