Club-speler windt er geen doekjes om: "Systeem van Martinez is op mijn lijf geschreven"

Club-speler windt er geen doekjes om:
Vrijdag 17 november 2017 - 07:37   I  

Club Brugge heeft momenteel geen enkele speler rondlopen die naar het WK trekt. Toch een opvallende statistiek. Toch betekent dat niet dat veel spelers dromen van een selectie.

Zo werd Limbombe al eens genoemd wanneer het over de Rode Duivels ging en nu komt ook die andere flankspeler, Dion Cools, eens piepen. Cools speelt momenteel bij de beloften onder Johan Walem, maar droomt natuurlijk van meer.

"De Rode Duivels? Ik denk erover na, het zou mooi zijn om dat te kunnen ambiëren na deze campagne met de beloften. Het systeem van Martínez is mij in ieder geval op het lijf geschreven, maar je weet niet wat er tegen die tijd zal gebeuren."

Toch is er ook nog een twee optie voor Cools, namelijk Maleisië. Maar dat lijkt hij eerder als plan B te zien. "Wat Maleisië betreft, heb ik nu al even niets meer gehoord. Ik denk dat ze wel begrijpen dat ik met de nationale beloften en Club Brugge bezig ben. In maart en oktober spelen we met de U21 enkele beslissende kwalificatiematchen voor het EK, terwijl ook de Olympische Spelen in 2020 een doel zijn. Maleisië speelt niet eens voor een plaatsje op het WK, maar enkel lokaal in Zuid-Oost-Azië. Dat is niet echt een uitdaging", aldus Cools in Het Laatste Nieuws.

Toch laat hij die deur op een kier, want als het niets wordt met de Rode Duivels zou hij toch alsnog voor Maleisië kiezen. Bij de Rode Duivels heeft hij met ex-Club Brugge-speler Meunier wel een stevige concurrent.

Poll: Moet Cools een kans krijgen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Cools  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024