Club juicht opnieuw na puntenverlies Charleroi

Zondag 17 december 2017 - 19:48   I

Na de spectaculaire zege van Club Brugge voetbalde ook nummer 2 Charleroi vandaag. Het kwam niet verder dan 1-1 tegen Racing Genk.

De eerste helft was er eentje met weinig kansen. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht en brachten vooral veel strijd. De 0-0 aan de rust was dan ook niet meer dan logisch.

Na de pauze opende de thuisploeg de score via de man in vorm: Rezaei. Hij kwam oog in oog met Vukovic en werkte het proper af in de korte hoek. Lang kon Charleroi niet genieten van de voorsprong. Twee minuten later maakte Karelis al gelijk. Een doelpunt dat ongetwijfeld veel deugd deed voor de Griek die er bijna een een jaar uitlag. De 1-1 was meteen ook de eindstand.

Door het gelijke spel is Club Brugge de grote winnaar van het weekend. Het staat momenteel acht punten voor op de Zebra's. Genk blijft hangen in de middenmoot.

Poll: Haalt Genk play-off I?