"Club Brugge wilde mij al een paar keer halen"

Vrijdag 13 januari 2017 - 13:49   I   door Redactie

Lex Immers is één van de winteraanwinsten van Club Brugge. De Nederlander is maar wat blij met zijn transfer naar blauw-zwart.

"Mijn vader nam me al van kleins af mee naar Midden Noord, dé tribune van ADO Den Haag, FC Den Haag vroeger", zo vertelt Immers in Het Laatste Nieuws. "Door de vriendschapsband die de fans met Club hebben, ben ik wel vaker naar Brugge gekomen. Dus toen ik hoorde dat Club bij de ploegen zat die me wilden (naast Stuttgart, Celtic Glasgow en AZ Alkmaar en FC Utrecht, WDK), was mijn keuze snel gemaakt. Ook al omdat het bestuur mij voorheen twee keer wilde halen en het contact altijd is gebleven."

Bovendien spelen er al drie Nederlanders bij Club. Dat is lekker meegenomen. "Dat is zeker een voordeel. Maar ik ken nog wel een aantal jongens. Denswil en Van Rhijn, van tegen Ajax te spelen. Dat zijn aardige jongens, de klik was er onmiddellijk. Simons van tegen PSV en Claudemir van tegen Vitesse. Zelfs Pina, omdat we in de voorbereiding vaak tegen Spaanse clubs speelden."

TAGS  I  Club Brugge  I   Lex Immers

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024