Club Brugge pakt in onwaarschijnlijk slot nog punt bij Antwerp

Zondag 21 januari 2018 - 16:21   I   door Redactie

Leider Club Brugge heeft bijna op miraculeuze wijze een nederlaag vermeden. Blauw-zwart maakte een 2-0-achterstand in de slotminuten nog goed.

Borges opende na 25 minuten de score. De bal kwam via tegenstanders Wesley en Mechele voor zijn voeten en de Braziliaan van Antwerp twijfelde niet. Nog voor de rust scoorde Antwerp nog een keer. Intussen had Ruud Vormer wel een uitstekende kans op de gelijkmaker laten liggen.

Owusu trok het zich niet aan en kopte een voorzet van Jelle Van Damme perfect in het hoekje. In de tweede helft raakte Van Damme de bal met de arm in het strafschopgebied, maar de ref zag er geen penalty in. Voorts ving Antwerp Club op. De bezoekers maakten nauwelijks wat klaar. Bijgevolg kwam de thuisploeg niet in de problemen en - sterker nog - werd het bijna nog 3-0. Owusu kwam oog in oog met doelman Gabulov, maar Poulain gooide zich nog voor het schot. Toch kwam de aansluitingstreffer van Club er nog. Tomecak scoorde bij zijn debuut, op aangeven van Vormer. Geen 1 zonder 2, want Vormer scoorde in de 92ste minuut nog de 2-2.

Poll: Is Club nog van de titel te houden?