Club Brugge lijdt nog maar eens puntenverlies, titel heel ver weg

Club Brugge lijdt nog maar eens puntenverlies, titel heel ver weg
Maandag 17 april 2017 - 16:22   I   door Redactie

Club Brugge heeft andermaal kostbare punten laten liggen. De titel is nu wel heel ver weg voor blauw-zwart na het 2-2-gelijkspel bij Zulte Waregem. Club haalde dan nog een 2-0-achterstand op. In de stand volgt Club Brugge nu op zes punten van koploper Anderlecht. Volgende week trekt blauw-zwart naar RSCA.

Zulte Waregem klom na minder dan een kwartier op voorsprong vanaf de stip. Timmy SImons beging een overtreding op Leye. Er ging er wel buitenspel van Essevee aan vooraf. Toch ging de bal op de stip en Mbaye Leye miste niet.

Club Brugge toonde weinig vechtlust en wilskracht. Kansen waren er niet. De Bruggelingen liepen zo tegen een tweede treffer aan. De bal raakte niet weg bij Club en Dalsgaard trapte uiteindelijk binnen.

Hans Vanaken bracht de spanning wel nog voor de rust terug in de wedstrijd. De middenvelder trapte in één tijd binnen. Het was meteen één van de weinge kansen van blauw-zwart.

Toch was het voor Club het sein om door te gaan. Na de pauze maakte Wesley er in de rebound 2-2 van. Eerst had Kenny Steppe nog goed gered. Maar nadien viel de Brugse motor terug stil. Trainer Michel Preud'homme gooide er met Jelle Vossen nog een extra spits bij, maar het vernaderde niets aan de stand.

TAGS  I  zulte waregem  I   club brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024