Club Brugge laat zich verrassen door Lokeren en moet leidersplaats delen met Anderlecht

Club Brugge laat zich verrassen door Lokeren en moet leidersplaats delen met Anderlecht
Zondag 12 februari 2017 - 19:52   I  

Na de zege van Anderlecht eerder vandaag moest Club Brugge punten halen om weer alleen leider te worden. Daar slaagde het niet in. Lokeren haalde het verrassend met 1-0.

Club begon goed aan de partij, al moest Lokeren zeker niet onder doen. Echte kansen kon de thuisploeg echter nog niet bijeenspelen. Net wanneer Club het laken naar zich toe trok, sloeg Lokeren toe. Nota bene ex-spits Tom De Sutter kopte de 1-0 binnen. Daarna werd Lokeren weggedrukt door Club, maar een doelpunt kwam er niet van. Lokeren kon bovendien rekenen op een uitstekende Copa, die heel wat ballen uit doel ranselde.

In de tweede helft was er weinig beterschap bij Club. Het noopte Preud'homme om in te grijpen. Cools en Refaelov mochten gaan rusten, Wesley en Rotariu moesten nog voor het verschil zorgen. Vooral de Roemeense aanwinst probeerde wat te forceren met enkele venijnige acties, maar het leverde niets meer op. In de absolute slotfase had Vossen nog een laatste kans, maar alweer Copa was de boeman van Club Brugge. Hij bezorgde Lokeren met zijn redding de overwinning.

Lokeren - Club Brugge 1-0

27' De Sutter 1-0

TAGS  I  lokeren  I   club brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024