'Club Brugge krijgt binnenkort een gigantische kapitaalinjectie'

'Club Brugge krijgt binnenkort een gigantische kapitaalinjectie'
Donderdag 23 november 2017 - 12:13   I  

Club Brugge nam afgelopen seizoen afscheid van Michel Preud'homme. De succescoach leidde Club eindelijk nog eens naar een titel en geniet nu van zijn sabbatjaar. Toch is Club Brugge nog steeds "eigenaar" van MPH.

De coach ligt namelijk nog steeds onder contract bij Club, dat dus langs de kassa zou passeren als een nieuwe club zich aanmeldt. Club Brugge is niet van plan om het MPH moeilijk te maken, maar kan dus nog een flink bedrag opstrijken.

Nu zou Preud'homme helemaa bovenaan het verlanglijstje staan van Saoedi-Arabië.  Het Arabische land plaatste zich onder Bert Van Marwijk voor het WK in Rusland, maar vreemd genoeg werd de samenwerking na die historische kwalificatie stopgezet. De Nederlander werd opgevolgd door Edgardo Bauza, maar ook hij mocht beschikken na zes oefenmatchen.

Als Preud'homme zou ingaan op het voorstel moet het land wel nog een akkoord bereiken met Club. Dan zou Club dus een gigantische kapitaalinjectie kunnen krijgen. Zo levert Preud'homme na een titel ook nog eens een heleboel geld op.

Poll: Gaat Preud'homme in op het voorstel?

TAGS  I  Club Brugge  I   Saoedi-Arabië  I   Preud'homme

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024