"Club Brugge is de afspraken met mij niet nagekomen"

Donderdag 17 augustus 2017 - 10:25   I   door Redactie

Ronald Vargas laat in Het Laatste Nieuws zijn licht schijnen op zijn periode bij Club Brugge. Daar is hij toch wel behoorlijk positief over.

"Sportief gezien was Club mijn allerbeste periode in Europa", aldus Vargas in Het Laatste Nieuws. "AEK Athene - zeker het eerste jaar - was ook goed, maar Club springt er bovenuit. Ik was ook echt belangrijk. Sommige matchen of doelpunten ga ik nooit vergeten. Zoals mijn eerste Europese goal tegen Saint-Étienne in de Europa League (27 november 2008, red.)."

"Ik vond de Belgische competitie toen best sterk. Met toch grote namen. De Bruyne en Courtois bij RC Genk. Mbokani, De Camargo en Defour bij Standard. Lukaku en Boussoufa bij Anderlecht! (straalt) De manier waarop ik Club heb verlaten, was heel wat minder."

"Maar ik vind niet dat ik mezelf iets te verwijten heb, er zijn afspraken over een contractverbetering die gemaakt waren die niet zijn nagekomen. Jammer, maar ik heb  geen revanchegevoelens. En ik heb hier nog heel wat vrienden. Ik heb nog steeds contact met Akpala, elke week hoor ik hem wel. Met Donk ook, Lestienne, Van Gyseghem..."

Poll: Zie jij Vargas nog schitteren bij een Belgische club?

TAGS  I  vargas  I   club brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024