'Club Brugge en Anderlecht strijden om deze uitblinker uit JPL'

'Club Brugge en Anderlecht strijden om deze uitblinker uit JPL'
Donderdag 16 november 2017 - 06:07   I  

Het is zover: Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Ryota Morioka. De trotste leider uit de Jupiler Pro League wil zich in januari versterken met de Japanse sensatie van Waasland-Beveren.

Het Nieuwsblad weet dat Club Brugge in alle stilte al bezig is met zijn transferhuiswerk van januari. Ivan Leko wil er graag een extra spelmaker bij, mede omdat Lior Refaelov lang niet meer het gewenste niveau haalt.

Morioka staat al een tijdje op het verlanglijstje van Club, maar nu lijdt het geen twijfel meer: Vincent Mannaert zal de 26-jarige Japanner straks naar Jan Breydel trachten te lokken.

Eén probleem: ook Anderlecht is geïnteresseerd. Bij paars-wit is de interesse minder concreet, want het is afwachten wat er met Nicolae Stanciu zal gebeuren. Pas als die weg is, kan Anderlecht voor Morioka gaan.

2,5 miljoen

Waasland-Beveren wil zijn draaischijf liefst houden tot het einde van het seizoen, maar beseft dat Morioka stilaan onhoudbaar is. De club betaalde zelf 250.000 euro voor Morioka, maar wil minstens tien keer zoveel vangen: 2,5 miljoen.

Poll: Wie haalt hem binnen?

TAGS  I  Morioka  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Waasland-Beveren

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024