'Club Brugge duwt deze spits in januari naar de exit'

'Club Brugge duwt deze spits in januari naar de exit'
Woensdag 29 november 2017 - 13:42   I  

Club Brugge is op dit moment de autoritaire leider in de Jupiler Pro League. Al wil dat niet zeggen dat blauw-zwart niet bezig is met transfers. Integendeel...

Zo zou Club Brugge zijn oog laten vallen hebben op revelatie Hassane Bandé. De goaltjesdief van KV Mechelen scoort wel érg vlot, en dat is ook het blauw-zwarte bestuur niet ontgaan.

Als Club in januari Bandé effectief aan de haak slaat, dan betekent dat meteen ook dat er wellicht één van de huidige spitsen zal moeten vertrekken op Jan Breydel. Vijf spitsen voor twee plaatsen, dat is immers een beetje van het goede teveel.

Bandé IN, Diaby OUT?

Aangezien Wesley Moraes en Emmanuel Dennis de mannen van de toekomst zijn en Jelle Vossen veel aanzien geniet in Brugge, is het goed mogelijk dat Club beslist om Abdoulay Diaby tijdens de winterse transfermarkt van de hand te doen.

De Malinese aanvaller is en blijft wisselvallig en ligt bij het Brugse publiek allesbehalve in de bovenste schuif. Bandé in, Diaby out? Daar zouden de fans van Club Brugge onmiddellijk voor tekenen.

Poll: Zou jij het erg vinden als Diaby vertrekt?

TAGS  I  Bandé  I   Diaby  I   Wesley  I   Vossen  I   Dennis  I   Club Brugge  I   KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024