'Club Brugge bedenkt zich en laat deze speler toch niet vertrekken'

'Club Brugge bedenkt zich en laat deze speler toch niet vertrekken'
Donderdag 04 januari 2018 - 16:49   I  

Club Brugge begon vandaag aan zijn stage in Sotogrande. Iedereen trainde gewoon mee, behalve Palacios, want die regelt momenteel zijn transfer. Naar waar de Colombiaan trekt is nog niet geweten.

Met Palacios ziet Leko wel zijn doublure voor Cools op de rechterflank vertrekken. Op links dreigen ook twee spelers te vertrekken, want zowel Touba (Italië) als De Bock (KV Mechelen) zouden op het punt staan om de club te verlaten.

Drie flankspelers die vertrekken, dat zijn er plots wel heel veel. Aangezien De Bock momenteel gewoon meetraint op stage zou het zelfs gewoon kunnen dat de flankspeler bij Club Brugge blijft. Club speelt nog in de beker en binnenkort komen er nog zware Play-Offs aan. Een vervanger voor Limbombe op de linkerflank zou dan ook geen overbodige luxe zijn.

Cools heeft in het verleden wel al bewezen dat hij ook op links uit de voeten kan, maar met het nakende vertrek van Palacios in gedachten is dat niet langer een optie. Het zou dus kunnen dat Club zich alsnog bedenkt en Laurens De Bock houdt als extra flankspeler. Of Club haalt nog een extra flankspeler natuurlijk. Ook dat is nog steeds mogelijk.

Poll: Moet Club Brugge De Bock houden als Palacios en Touba vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Palacios  I   De Bock  I   Cools  I   Touba

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024