Club Brugge afgemaakt in Engelse pers: "Club zag alle hoeken van het veld"

Club Brugge afgemaakt in Engelse pers:
Woensdag 23 november 2016 - 09:47   I  

In de Engelse pers krijgt de prestatie van Club Brugge weinig bijval. Ze maakten het Leicester City niet bijster moeilijk, al is er één positieve vermelding.

“Dit was een flashback naar de laatste wedstrijden van vorig seizoen, toen de titel lonkte en de ploeg van Ranieri elk beetje energie erin stak om er te raken”, schreef Daily Mail. “Na vijf minuten stonden ze ook al op voorsprong na een tegenaanval van amper 12 seconden - veel te snel voor de bescheiden Brugse verdedigers. Club Brugge leek wel niets geleerd te hebben van hun verlies in België. Alsof ze de pressing van Leicester nog nooit meegemaakt hadden, hield Brandon Mechele de bal te lang in zijn voeten. Vardy snoepte de bal af, maar dit keer was het schot van Okazaki te zwak om Butelle te kloppen. De match was al over na 28 minuten toen de Bruggelingen zichzelf opnieuw rode kaken bezorgden. Albrighton zocht het duel op met Dion Cools, die verbluft genoeg was om zijn been uit te steken en hem ten val te brengen. Dat was waarschijnlijk de makkelijkste penalty die ref Ruddy Buquet ooit zal moeten fluiten.”

“In de eerste helft gaven zij Leicester te veel tijd en ruimte om de bal rond te spelen. Ze zagen er ook uit alsof ze gewoon aan het wachten waren op een foutje in hun verdediging. Club zag alle hoeken van het veld", was ook The Guardian genadeloos. "Pas toen Izquierdo de 2-1 scoorde met een raket in het dak van het doel, was het geloof er bij de bezoekers.”

De “wonderbaarlijke solo van Izquierdo” was volgens Daily Mail het enige positieve aan Club Brugge vanavond, al geeft de krant toe dat Club Brugge in de tweede helft meer kwam opzetten. “Na een heerlijke hakbal van Vardy, terecht afgekeurd voor buitenspel, zag ook Club Brugge een doelpunt afgekeurd om dezelfde reden en even later was er weer zenuwachtigheid toen Anthony Limbombe een prima kans kreeg, maar wild over en naast besloot.”

TAGS  I  Club Brugge  I   Leicester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024