Clement niet tevreden: "Ik had het liever anders gezien"

Clement niet tevreden:
Zondag 07 januari 2018 - 09:15   I   door Redactie

Philippe Clement wacht nog steeds op versterkingen bij Racing Genk. Hij moet de winterstage aanvatten zonder vers bloed.

Clement had het liever anders gezien. “Als coach hoop je dat de nieuwkomer(s) zo snel mogelijk kunnen aanpikken, waardoor je ze aan een versneld tempo kan leren kennen en zich ook sneller in de groep kunnen integreren. Maar aan een transfer is altijd het akkoord van drie partijen verbonden, dat is er nog niet", zegt de coach.

"Ik wil op meerdere vlakken accenten leggen", vervolgt Clement in Het Belang van Limburg. "Ten eerste willen we de kern fysiek naar een zo hoog mogelijk niveau brengen. Dat ligt niet voor de hand als je maar één week hebt en vier dagen na de thuiskomst al een belangrijke wedstrijd wacht. Bovendien willen we zo veel mogelijke geblesseerden recupereren. Dat wordt een lastig verhaal, het is moeilijk om voorspellingen te doen. Ten derde wil ik een aantal tactische principes verder implementeren. Daar heb je normaal een volledige voorbereiding van zes weken voor nodig, we doen wat we kunnen

Poll: Denk jij dat Genk zich nog stevig zal versterken in januari?

TAGS  I  RC Genk  I   Clement

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024