Ciman verrast zijn club met krasse uitspraak over Rode Duivels

Ciman verrast zijn club met krasse uitspraak over Rode Duivels
Zaterdag 12 november 2016 - 13:15   I  

Door de vele blessures in de defensie van de Rode Duivels is Laurent Ciman vrij zeker van een basisplaats tegen Estland. De verdediger ontpopte zich op korte tijd tot een van de sterkhouders van de ploeg.

"Ik weet nog niet of ik speel, maar ik werk er wel voor", vertelt Ciman aan Sporza. "Ik heb goed gespeeld tegen Nederland, op die penaltyfase en slechte terugspeelbal na. Er zijn zaken die we kunnen verbeteren en daar zullen we zaterdag aan werken."

Bondscoach Roberto Martinez sprak openlijk zijn vertrouwen in hem uit. "Hij was eerlijk met me en heeft me gezegd wat hij van mijn verwacht. Ik heb mijn rol vervuld. Maar ik zit niet in een zetel. Ik blijf werken en bewijzen dat ik mijn plaats hier heb."

Het is voor Ciman niet altijd evident om steeds weer van Canada naar België te moeten afreizen en omgekeerd. Maar Ciman is duidelijk: zijn land krijgt de voorkeur op zijn club. "Het is altijd een eer om hier te zijn en om je land te vertegenwoordigen. Ik heb het in Canada altijd gezegd: België gaat voor op alles."

TAGS  I  Laurent Ciman

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024