'Chelsea stuurt Musonda naar deze topclub uit de Champions League'

'Chelsea stuurt Musonda naar deze topclub uit de Champions League'
Zondag 15 oktober 2017 - 08:58   I  

Musonda en Chelsea, dat is momenteel nog geen geslaagd huwelijk gebleken. Gisteren mocht de jonge Belg nog invallen tegen Crystal Palace, maar een zege kon hij zijn ploeg niet schenken.

In Chelsea twijfelen ze dan ook of Musonda al klaar is voor het grote werk. Daarom zoeken ze een oplossing en zouden ze hun goudhaantje graag nog een half seizoen uitlenen.

Een ploeg die zeer veel interesse toont is Celtic. De tegenstander van Anderlecht in de Champions League, probeerde afgelopen zomer Musonda al naar Glasgow te halen. Toen lukte dat niet. Door de recente gebeurtenissen maken ze plots opnieuw wel een kans en trainer Brendan Rodgers zou Musonda dan ook maar al te graag bij zijn team kunnen voegen.

Toch is Celtic niet de enige ploeg uit Glasgow die de jonge Belg kan gebruiken. Ook Rangers zou nu in de dans springen om Musonda naar Schotland te halen. Rangers staan momenteel derde, op zes punten van leider Celtic. Ze hopen dat de komst van Musonda voor de nodige spanning en voor het nodige succes kan zorgen.

Poll: Verlaat Musonda Chelsea in januari?

TAGS  I  Musonda  I   Chelsea  I   Celtic  I   Rangers

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024