Charleroi-directeur Bayat oogst lof na harde uitspraken over supporters tijdens Waalse derby

Charleroi-directeur Bayat oogst lof na harde uitspraken over supporters tijdens Waalse derby
Zondag 04 december 2016 - 22:55   I  

De Waalse derby tussen Charleroi en Standard was er eentje om niet snel te vergeten. De wedstrijd werd definitief gestaakt. Vooral Charleroi-directeur Mehdi Bayat viel op met een kordaat discours. Hij oogstte daarmee lof op Twitter.

Trainers Jankovic en Mazzu konden enkel hun teleurstelling uiten, maar Bayat was duidelijk: er moet een oplossing gevonden worden hiervoor. Daarnaast nam hij geen blad voor de mond over de betrokken supporters. "Ik ben ontgoocheld en stel me vragen bij de intelligentie van sommige fans. Hun verantwoordelijkheid is cruciaal", reageerde hij nadien. "Ze moeten hun eigen ploeg aanmoedigen en de wedstrijd niet op die manier beïnvloeden. We moeten een oplossing vinden voor dit soort zaken, beide clubs treffen schuld. Ik ben dan ook niet boos op de ref, want hij paste het reglement toe. Ik ben wel ontgoocheld over de strafschop die we niet kregen."

Wat er nu moet gebeuren, weet ook Bayat niet. "Ik ken de regels daar niet over. Of Standard de zege verdient? Daar beslis ik niet over. "

TAGS  I  Mehdi Bayat  I   Charleroi  I   Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024