Cercle maakt indruk en veegt Tubeke van de mat

Zaterdag 23 september 2017 - 18:48   I

Cercle Brugge nam het zaterdagnamiddag in eigen huis op tegen Tubeke. De Vereniging won overtuigend en ruim met 4-0.

<p>Buyl knalde groen-zwart al na twee minuten op voorsprog na mistasten in de Waalse verdediging. Vlak voor rust verdubbelde Tormin de score nadat hij koelbloedig bleef oog in oog met doelman Defourny.p> <p>Na de pauze gingen de Bruggelingen gewoon door op hun elan. Tomin tekende vlak voor het uur voor zijn tweede van de namiddag en niet veel later deed Buyl hetzelfde.&nbsp;p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Door deze overwinning vindt Cercle weer aansluiting met de kop van het klassement. Met 12 punten staat het momenteel tweede op twee punten van leider Beerschot-Wilrijk, dat morgen nog speelt.p> <p><em>Tags: Cercle Brugge, Tubekeem>p>

Poll: Is Cercle klaar voor de stap naar eerste klasse?