Cercle Brugge verkoopt Beerschot-Wilrijk een dreun van jewelste

Zaterdag 07 oktober 2017 - 22:16   I

Door alle interlands zouden we bijna vergeten dat er ook in België nog gevoetbald wordt. Vanavond stond met Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge dé topper van 1B op het programma. De leider ontving de eerste achtervolger en kon de titelambities kracht bijzetten.

<p>Na twee minuten kreeg de thuisploeg echter al meteen een klap te verwerken. Omolo bracht de bezoekers met een kopbal op voorsprong. Onmiddellijk daarna kon Beerschot-Wilrijk bijna gelijkmaken, maar Octavio trapte de bal staalhard op de paal.p> <p>Beerschot-Wilrijk ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar de goal viel opnieuw aan de overzijde dankzij De Bylder. De 2-0 stond ook bij de rust op het scorebord.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft, met Beerschot-Wilrijk dat op zoek ging naar een doelpunt, maar Cercle stond stug te verdedigen. Op een zeldzame counter konden de Bruggelingen de wedstrijd beslissen. Het was Tormin die de trekker overhaalde.p> <p>De wedstrijd eindigde ook op 0-3, voor Beerschot-Wilrijk meteen de eerste nederlaag van het seizoen. Ze blijven momenteel wel leider, maar Cercle nadert tot op 3 punten.p> <p><em>Tags: Beerschot-Wilrijk, Cercle Bruggeem>p>

Poll: Wordt Beerschot-Wilrijk kampioen?