Carlos Bacca haalt verschroeiend uit naar ex-club

Carlos Bacca haalt verschroeiend uit naar ex-club
Donderdag 19 oktober 2017 - 14:00   I  

Carlos Bacca staat voor veel Belgische voetbalfans bekend als de speler die te snel was voor de Jupiler Pro League. Vooral bij zijn debuut in de Belgische competitie werd de Colombiaan al te vaak, onterecht, afgevlagd wegens buitenspel.

Zijn talenten liet de publiekslieveling bij Club Brugge wat later bewonderen in het buitenland. Eerst in Sevilla en daarna ook bij het grote AC Milan in de Serie A. Daar scoorde hij in totaal 34 keer in 77 wedstrijden. Nu speelt Bacca opnieuw in de Primera Division, bij Villareal ditmaal.

Nu keek de Colombiaanse spits eens terug op zijn Italiaanse avontuur. Mild was hij absoluut niet. Zo zou Bacca naar eigen zeggen in het slechtste AC Milan hebben gespeeld uit de geschiedenis.

"Persoonlijk ben ik zeer tevreden over mijn avontuur in Italië. Ik heb mijn persoonlijke doelen bereikt. Ik speelde trouwens in het slechtste AC Milan uit de geschiedenis. Ik ben wel blij dat ze nu opnieuw Europees spelen. Dat was toch een van mijn wensen ginder", aldus Carlos Bacca.

TAGS  I  Bacca  I   Club Brugge  I   AC Milan

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024