Buffel neemt op zeer emotionele wijze afscheid van zijn vrouw: "Ik staarde naar mijn gsm en er kwam niets, toen wist ik dat ik afscheid zou moeten nemen"

Buffel neemt op zeer emotionele wijze afscheid van zijn vrouw:
Donderdag 02 februari 2017 - 15:02   I   door Redactie

In Beernem is er vandaag afscheid genomen van Stephanie De Buysser (39). De echtgenote van voetballer Thomas Buffel verloor de strijd tegen darmkanker.

Een duizendtal mensen zijn naar de Heilige Maria Moeder Godskerk afgezakt. De kerk zat dan ook helemaal vol. Buffel stapte hand in hand met zijn twee zoontjes de kerk binnen op de tonen van Coldplay.

De speler van RC Genk nam tijdens de dienst ook het woord. Het zorgde voor zeer emotionele momenten. "Liefste, waar is plotseling al die tijd gebleven?", begon Buffel. "Zeventien jaar zijn voorbij gevlogen. Ik herinner me nog onze eerste aanblik. Je staarde en bloosde. We hebben nooit meer losgelaten."

"Zeventien jaar lang kreeg ik voor iedere wedstrijd een lief aanmoedigingsberichtje. Telkens anders. Bij aanvang van mijn laatste wedstrijd zat ik nog te staren naar mijn gsm, maar het berichtje kwam niet. Toen wist ik dat ik afscheid zou moeten nemen van mijn grote steun en toeverlaat. Je was te moe geworden om nog een sms kunnen te schrijven."

TAGS  I  RC Genk  I   Thomas Buffel

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024