Brys: "Daarom heb ik KV Mechelen afgewezen"

Brys:
Donderdag 02 november 2017 - 07:44   I   door Redactie

Marc Brys blijft gewoon de coach van Beerschot Wilrijk. Dat ondanks de interesse van zowel KV Kortrijk als KV Mechelen. Brys verlengde zijn contract op het Kiel.

"Ik ben uiteraard gecharmeerd dat clubs als KV Mechelen en Kortrijk aan mij hebben gedacht”, zegt Brys in Gazet van Antwerpen. “KV Mechelen is een van mijn ex-clubs. Het feit dat die mensen me vroegen om terug te keren, bezorgde me een fijn gevoel."

"Maar de keuze voor Beerschot Wilrijk is een keuze van het hart. Het heeft niets te maken met geld. Ik heb hierover een goed gesprek gehad met voorzitter Eric Roef, die als geen ander de gevoeligheden kent. We hadden er beiden een goed gevoel bij.”

“We staan met Beerschot Wilrijk voor een geweldige uitdaging. Ik ben onze voorzitter erg dankbaar dat ik de kans krijg de plannen van de club mee te helpen realiseren. Als ik nu voor een andere club zou hebben gekozen, dan had ik het gevoel dat ik zou gaan lopen. Dat wilde ik absoluut niet. Beerschot Wilrijk is mijn club. Dit is een unieke kans om met de club verdere stappen te zetten.”

TAGS  I  Brys  I   Beerschot-Wilrijk  I   KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024