Boucaut maakt slachtoffers: "Volgende keer Club Brugge"

Boucaut maakt slachtoffers:
Vrijdag 28 april 2017 - 13:15   I   door Redactie

Alexandre Boucaut ging enkele keren de mist in tijdens Anderlecht-Charleroi. Jan Mulder vindt echter niet dat paars-wit enkel naar de scheidsrechter moet wijzen.

"Met een videoref of een scheidsrechter die de spelregels kent, had Anderlecht tegen Charleroi een penalty gekregen. Scoort de onbetwiste leider van de Play Off 1 uit die strafschop, dan is de verkramping weg en volgt er waarschijnlijk nog een makkelijke overwinning", aldus Mulder

"Maar zoals u weet is er geen videoref, kennen de scheidsrechters de spelregels niet of zijn vaak net iets te laf om ze te kennen en bovendien gelden deze keiharde wetten voor elke club in de Jupiler Pro League. De volgende keer treft het onrecht Club Brugge of AA Gent", relativeert Mulder bij HLN.be.

"Anderlecht had trouwens geluk dat Sporting Charleroi geen 0-2 scoorde, maar op de paal schoot. Anderlecht begon als de firma Traag & Lauw aan de wedstrijd tegen Charleroi. Altijd slecht. Zondag in Gent, wordt in paarswitte kringen gevreesd, zal niet al te snel ook van toepassing zijn. Plus enige angst: 'Als we verliezen komt de tegenstander op 2 punten.'"
 

TAGS  I  anderlecht  I   mulder

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024