Boskamp vindt topper in JPL niet geschikt voor Europese topclub

Boskamp vindt topper in JPL niet geschikt voor Europese topclub
Zaterdag 04 februari 2017 - 10:26   I   door Redactie

Johan Boskamp laat zijn licht schijnen over de Gouden Schoen. Die zal woensdag uitgereikt worden.

"Het zal sowieso iemand van Club Brugge worden", zegt Boskamp in Gazet van Antwerpen. "Je kan dan geen andere favoriet aanduiden dan Izquierdo. Of misschien Ruudje Vormer. Al is dat eerder omdat hij een cultheld is. Daarna is het ver zoeken naar een nummer drie. De Brugge-spelers zullen daar wat puntjes van mekaar afsnoepen."

"Nou, doe dan maar Izquierdo. Hij is in ieder geval wel leuk om naar te kijken. Dat komt omdat José zo onvoorspelbaar is. Daardoor heeft hij iets extra's, iets waarvoor je naar het stadion komt. Hij heeft scorend vermogen, een actie waarmee hij binnen- én buitenom kan gaan, een voorzet,… Of hij echt de speler voor een Europese topclub is, betwijfel ik."

"Vorig jaar wilde HSV hem graag hebben. Een grote club in Duitsland, maar het vecht al jaren tegen de degradatie. Ik neem aan dat de Jos blij is dat hij daar niet naartoe is gegaan."

"Even wachten op een grotere club. Dan kom je bij ploegen als Wolfsburg of Hoffenheim terecht. Niks mis mee. Julian Draxler heeft zich via Wolfsburg ook kunnen opwerken tot PSG.”

TAGS  I  Club Brugge  I   José Izquierdo  I   Johan Boskamp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024