Boskamp over Standard-speler: "Ajax is ideaal voor hem"

Boskamp over Standard-speler:
Vrijdag 18 augustus 2017 - 09:30   I   door Redactie

Johan Boskamp heeft zijn grote twijfels bij één van de talenten van Standard. De Nederlandse analist neemt geen blad voor de mond.

Volgens Boskamp staat Junior Edmilson gewoon stil in zijn ontwikkeling.  “Bij STVV kon hij lekker voetballen, maar bij Standard is het van te moeten”, weet de Rotterdammer in Het Belang van Limburg.

“Bij sommige gasten zie je dat ze dan anders gaan voetballen. Je krijgt meer druk opgelegd en supporters gaan reageren wanneer het minder loopt. Daar heeft hij moeite mee. Het is zo'n voetballer die één keer in vier wedstrijden geweldig is.”

"Hij staat eigenlijk altijd in de bal”, aldus Boskamp. “Terwijl je als buitenspeler open moet staan zodat je twee opties hebt: binnendoor of buitenom gaan. Nu wil hij altijd die bal in de voetjes, maar loopt hij met zijn hoofd naar beneden.”

"Of hij ooit goed genoeg zal zijn voor Spanje weet ik niet. Het technische niveau is daar zo hoog. Eigenlijk zou een club als Ajax een mooie tussenstap zijn, maar ik betwijfel of zij nog aan hem denken, zeker gezien de huidige speelwijze.”

Poll: Zal Edmilson ooit het niveau voor de Primera Division halen?

TAGS  I  standard  I   edmilson  I   boskamp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024