Bolat haalt zwaar uit naar Horvath

Bolat haalt zwaar uit naar Horvath
Zaterdag 21 oktober 2017 - 07:40   I  

Sinan Bolat staat dit seizoen onder de lat bij Royal Antwerp FC. De doelman straalt opnieuw en pakte al meermaals uit met een goede prestatie. Zondag kijkt Bolat zijn ex-ploeg Club Brugge in de ogen. Daar liep het voor hem voor geen meter...

"Als doelman moet je bovendien wat geluk hebben", zegt Bolat in Het Laatste Nieuws. "Het draaide in het begin van dat seizoen niet bij Club, dat weet iedereen. Wanneer je echter wedstrijden wint, is het geen probleem als de doelman een foutje maakt. Zoals dat nu ook is bij…” (stokt, maar doelt op Horvath, nvdr.)

“Pas op: ik ben mij ervan bewust dat ik slechte wedstrijden heb gespeeld. Maar als ik zie welke blunders sommige keepers in eerste klasse maken - ik noem geen namen - en toch blijven staan, waarom heb ik die kans dan niet gekregen?", vraagt Bolat zich luidop af.

De Turkse Belg had graag wat meer vertrouwen gekregen in Brugge. "Waarom speelde ik er dan maar een match of vijf? Mochten ze mij niet direct uit de ploeg hebben ­gehaald en mocht ik gewoon het vertrouwen hebben gekregen, dan was ik wel in dat ritme gekomen. Dan was ik er fysiek wél weer bovenop gekomen. Dan bouw je spieren op.”

TAGS  I  Bolat  I   Club Brugge  I   Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024