Blunderend Oostende geeft Beveren de zege cadeau

Zaterdag 12 augustus 2017 - 22:19   I   door Redactie

KV Oostende nam het zaterdagavond op tegen Waasland-Beveren. De thuisploeg ging zwaar onderuit en brengt zichzelf zo in de problemen.

De wedstrijd begon dramatisch voor KVO. Na goed drie minuten kwam de thuisploeg op achterstand. Ampomah tikte de bal simpel binnen na geflater van doelman Proto. Nog geen 10 minuten later gingen de Kustboys opnieuw aan het knoeien. Deze keer was het Tomasevic die weggleed waardoor Gano oog in oog met Proto kwam. De spits omspeelde hem knap en zette de 0-2 op het bord. Maar het kan nog erger. Vlak voor rust kopte Gano, weer hij, de 0-3 tegen de touwen.

KVO probeerde na de rust schwung in de match te brengen via een dubbele wissel, maar echt veel bracht dat niet op. De thuisploeg kwam nog een paar dicht bij een eerredder, maar de ploeg van Clement bleef al bij al makkelijk overeind.

Beveren blijft zo ongeslagen en heeft met 5 op 9 zijn start niet gemist. KVO is nog steeds puntenloos en mag zich stilaan zorgen maken.

Poll: Gano kan een niveautje hoger aan