Bölöni woedend op voetbalbond: 'Bende communisten'

Bölöni woedend op voetbalbond: 'Bende communisten'
Dinsdag 14 november 2017 - 18:20   I  

Laszlo Bölöni ging na de wedstrijd tegen Standard serieus over de schreef door de integriteit van de scheidsrechter in twijfel te trekken. Zelf vindt de Roemeen dat hij weinig misdeed.

“Ik begrijp niet waarom ik voor deze commissie moet verschijnen”, zegt hij bij Het Nieuwsblad. heb na de wedstrijd gezegd dat scheidsrechters moeilijk omkunnen met de druk bij grote clubs. Na de persconferentie heb ik met ref Van Driessche een amicaal gesprek gehad en hij gaf toe dat hij het daar als jonge scheidsrechter moeilijk mee had. Is mijn uitspraak dan zo crimineel? Breng ik daardoor zijn integriteit in gevaar?”

“Daarna heb ik gezegd dat Standard cadeautjes kreeg tijdens de wedstrijd. Als de scheidsrechter een contact of een buitenspel verkeerd beoordeelt, krijgt de tegenstander dan geen cadeau? Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen? Dat de procureur daaruit concludeert dat de grote clubs de ref omkopen, dat is een brug te ver. Het is zo’n idiote discussie dat ik me opjaag”, gaat hij verder.

“Ik wil als een gelijke behandeld worden. Er zijn drie andere trainers die veel ernstigere uitspraken hebben gedaan. Ik zeg gewoon wat ik denk, mag dat nog? Ik kom uit een regio die het communisme heeft gekend, dus ik kan me probleemloos aanpassen als het dat is wat jullie willen”, besluit Bölöni.

Poll: Begrijp jij de frustraties van Bölöni?

TAGS  I  Bölöni  I   Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024