Bölöni kijkt met grote ogen naar Standard en Anderlecht

Bölöni kijkt met grote ogen naar Standard en Anderlecht
Zaterdag 21 oktober 2017 - 15:35   I  

Antwerp staat knap derde en heeft zich als 'kleine' ploeg mooi in de top 6 gevoetbald. Ploegen zoals Anderlecht en Standard, die normaal probleemloos moeten meedraaien bovenin, hebben het bijzonder moeilijk.

Dat ziet ook Bölöni. Hij ziet die clubs wel stilaan wakker worden. "Grote kalibers als Anderlecht en Standard nog recht aan het kruipen zijn. Dat is een fenomeen dit seizoen. De kleintjes sterven niet en de groten worden pas geleidelijk aan wakker."

Club Brugge daarentegen staat autoritair aan de leiding en dat zorgt voor het nodige respect bij de tegenstanders. Bölöni hoopt dat Club morgen zwak voor de dag komt, maar hij weet wel dat zijn wens wellicht niet in vervulling zal gaan.

"Als het even kan dat ze een zwakke wedstrijd spelen, maar daarvoor is hun ploeg jammer genoeg fysiek te sterk. Ze hebben te veel kwaliteit om mijn wens in vervulling te laten gaan. Als ik me niet vergis, staan ze aan de leiding en daarom hebben we veel respect voor Club. Ze leiden ruimschoots de dans", aldus Bölöni in Het Laatste Nieuws.

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024