Bölöni hoopt Oulare te prikkelen met deze pijnlijke boodschap

Bölöni hoopt Oulare te prikkelen met deze pijnlijke boodschap
Zondag 15 oktober 2017 - 16:58   I  

Bölöni is ontzettend goed bezig met Antwerp. Vandaag speelt hij nog thuis tegen Zulte-Waregem. Bij winst wipt Antwerp zelfs naar een gedeelde derde plaats met Anderlecht en Moeskroen.

De ex-coach van Standard doet wel vaak beroep op dezelfde spelers. Hij verwacht dan ook meer van de jongens op de bank en probeert die, in de aanloop naar de wedstrijd, te prikkelen.

“Van bepaalde spelers verwacht ik meer enthousiasme, inspanningen en opofferingen. Ze moeten niet zozeer mij of zichzelf, maar de rest van de ploeg overtuigen. Ik kan hen een trainingsprogramma voorschotelen en een tactiek uitwerken, maar er moet ook iets uit hen zelf komen. Wij hebben geen enkele speler die enkel met zijn talent het verschil kan maken", aldus Bölöni volgens Het Laatste Nieuws.

De spelers noemt hij uiteraard niet allemaal bij naam, maar voor Oulare en enkele anderen maakt hij toch een kleine uitzondering. De Roemeen beseft dat de jonge Oulare van goudwaarde kan zijn voor dit team en hoopt hem op deze manier dus te prikkelen.

Oulare moet iedereen nog overtuigen. Ik heb geen idee waar hij de voorbije drie jaar zat. Rodrigues had iets te bewijzen nadat hij zich in Portugal niet kon doorzetten. Batubinsika speelde nog geen enkele wedstrijd op het hoogste niveau. Bolat ging door een lastige periode bij Club Brugge en Porto. Borges komt uit de Braziliaanse tweede klasse. Owusu moest tonen dat hij goed genoeg was voor 1A. Bolat, Batubinsika, Borges, zelfs Owusu... Zij hebben de juiste weg gevonden.

 

Poll: Verdient Oulare al een basisplaats?

TAGS  I  Bölöni  I   Antwerp  I   Oulare

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024